wpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Makine adamlarda prosedür icabı sormuşlardır yoksa girerler zaten
kaganco adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte ben de onu anlamadım zaten. Server onlarda bana neden kullanıcı adı ve şifre soruyorlar

Merhabalar,

Güncel sunucu giriş bilgilerinin tarafımızca görüntülenmemesinin yanı sıra, güvenlik ve veri gizliliği politikalarımız gereği müşterilerimize ait sunucu erişim bilgilerinin yetkisiz şekilde kullanılması söz konusu değildir.

Ayrıca, herhangi bir nedenle söz konusu erişim bilgilerinin tarafımızda bulunması durumunda dahi, müşterinin açık talebi ve onayı olmaksızın bu bilgiler kullanılarak sunucuya giriş yapılması veya sunucu üzerinde işlem gerçekleştirilmesi güvenlik - gizlilik politikaları ve KVKK kapsamına uygun bir durum değildir.

Bu yaklaşımımız; müşteri bilgilerinin gizliliğinin, bilgi güvenliğinin ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerin korunmasına yönelik yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla uygulanmaktadır.

Dolayısıyla, güncel sunucu erişim bilgilerinin tarafımızca görüntülenmemesi veya kullanılmaması yalnızca teknik bir kısıtlama değil, aynı zamanda müşteri güvenliği ve veri gizliliği açısından benimsediğimiz bir güvenlik prosedürüdür.

Narhost olarak müşterilerimize ait bilgi ve verilerin güvenliği bizim için en önemli önceliklerden biridir.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Narhost