Site Adı: Kobi CMS
Site Adresi:https://kobicms.com Açıklama:
Kobi CMS, esnaf ve KOBİ’lerin kolayca profesyonel bir web sitesine sahip olabilmesi amacıyla geliştirdiğimiz yönetim panelli hazır web sitesi sistemidir.
Sistem içerisinde farklı sektörlere yönelik hazır web sitesi tasarımları bulunuyor. Kullanıcılar sektörlerine uygun tasarımı seçtikten sonra yönetim paneli üzerinden sayfalarını, ürün ve hizmetlerini, blog içeriklerini, projelerini, referanslarını, galerilerini, iletişim bilgilerini ve diğer site içeriklerini yönetebiliyor.
Kobi CMS'yi klasik hazır tema sistemlerinden ayıran temel noktalardan biri, sektörel web sitelerinin ortak bir altyapı üzerinde çalışmasıdır. Böylece sistem üzerinde yaptığımız geliştirmeleri ve güncellemeleri merkezi olarak sürdürebiliyoruz.
Mobil uyumlu tasarım, SEO uyumlu altyapı, kolay yönetim paneli, modüler yapı, önbellek sistemi, WhatsApp ve iletişim araçları gibi özelliklerin yanında yeni sektör ve modüller de geliştirmeye devam ediyoruz.
Sitenin ilerleyen günlerdeki hedefleri:
Kobi CMS için sektörel tasarım sayısını artırmayı, e-ticaret altyapısını geliştirmeyi, yeni entegrasyonlar eklemeyi ve yönetim panelini işletmeler için daha kolay kullanılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Uzun vadede farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin web sitesi ihtiyaçlarını tek bir güncel ve sürdürülebilir altyapı üzerinden karşılayabilen kapsamlı bir hazır web sitesi sistemi oluşturmak istiyoruz.