Evet hala değer, ben kazanç sağlayarak potansiyel gördüm ve haftada 1-2 gün niche domain kovalıyorum. Bugün backlink çalışmasına yöneldim. Şu anda 1 hitsiz 1 hitli olmak üzere 2 adsense onaylı İngilizce içerikli oyun sitelerim var. Yeni yaptığım siteler ise finans kategorisinde devam ediyor. Hatta hitli olan site için adsense başlığı açmıştım orada gelişmeleri görebilirsiniz. Aslında adsense değil genel olarak bakmak lazım. Adsterra da olabilir başka bir şey de olabilir.
hitli sitenin durumu şu an bu şekilde (bu uygulamayı yeni kullanmaya başladım o yüzden 100% artmış gözüküyor):
Kimseden yardım almadım bu işlemleri eskiden yapıyordum zaten sadece öneri fikir olarak yapay zekadan destek aldım bide adsense şartlarına baktım ne istiyorsa herşey Web sitemde var ama onay vermiyor saçmalık ya zaten bu konuda başarılı biri olmasaydım bu kadar kısa sürede son 28 günde 90k tekil ziyaretçiye ulaşamazdım bu arada ortalama oturum süresi de 12 dk gelen kullanıcı da hemen çıkmıyor ve %80 googleden geliyor
Site içeriğiniz ile ilgili sorun olabilir. Ben hitsiz siteyi onaylattırdım. Göndermek isterseniz farklı gözden inceleyebilirim.