Sınırsız açmakta bir şey yok , önemli olan ömrünün uzun olması. Ömrünün uzun olmasınıda sağlayacak şey tamamen manuel olması yani kısacası çelişki var elinizle kesinlikle açmak zorundasınız bunu bir kafaya oturtalım. Ben androidle açıyorum ediyorum diyenleri es geçiyorum androidle açılan mailler kullan at maillerdir hatta kullan at olarak bile kullanamazsın çoğunu androidde otomasyona bağlarsın fakat çöp mailler olur ortaya çıkanlar. Bu işi yapmak için kesinlikle IOS şart IOS tarafındada bu işi maalesef otomatiğe bağlamak imkansız jailbreak , jailbreakı göstermeyen eklentiler vs. demeyin Google bunların hiçbirini yemiyor IOS + Manuel şuan yapılabilecek tek kombinasyon. Google'ı kendi kalesinde yenemezsin android tayfadan çok fazla alım yapılmaz bu yüzden. IOS tarafındada aktif kalan 1 - 2 method var zaten şuan onlarıda bilenler yüksek paralara bile vermez ( xxx.xxx teklifler aldım ) bu iş aylarca araştırıp bulma işi maalesef fakat sonucu güzel bir iş tabi o kadar uğraşıp bulamama ihtimalin %70 - 80.