Aklıma takılan bir soruyu arkadaş sormuş bir diğeri de 50 adet aldık diyelim sana 800$ ödiyecez. Kısaca 40.000TL. 50adet ürün ne kadara satılıyor etsy de 180 e de satan var 350 ye de. 180 satsak, 80 gider; 100TL kalır. Parayı karşılamak için 400 adet satarsak paramızı geri almış olacaz. Sizin böyle bir mağazanız var mı 400 satışı 1 senede yapanda var 6 ayda yapanda var. Ben mi yanlış hesapladım
Her han gibi bir garanti kazanç ve benzeri bir tahüdüm yok hiç satamayada bilirsiniz bir haftada 2000 tanede satabilirsiniz bu tamamen sizin şans ve becerinize bağlı.
Bir otobüs alırsanız satın aldığınız firma size parasını şu kadar zamanda çıkartır diye bir tahütte bulunmaz bende bulunmuyorum. Ben kesin kazanç aylık şu kadar kazanç gibi bir başlık açmadım aslında açamadım insanları kandırmak istemediğim için düz bir başlık seçtim içeriğimide ona göre düzenledim sadece etys de satılan benzer bir siteden fiyat aldım 5 dolar civarında idi onu belirttim onu bile belirtirken 100 defa düşündüm insanları yanlış yönlendirirmiyim diye
sadece etys deği bir çok farklı platfom var onlarda da satabilirsiniz. Gumroad ,Payhip , Ko-fi Shop, Amazon KDP ve Amazon POD ben satış garantisi veremem hocam o zaman sizi dolandırmış olurum bu sizlerin becerisine bağlı