Geçmiş olsun hocam. Dosyayı görmeden kesin bir şey söylemek mümkün değil ama anlattıklarına göre önemli olan nokta, aracı satarken senin aracın durumunu gizleyip
gizlemediğin ve sonradan yapılan işlemlerden haberinin olup olmadığı. Noterde aracın hasarlı, kazalı ve yürür durumda olmadığını belirttiysen, satış evrakları, para alışverişleri,
mesajlar ve aracın senden sonraki süreçte kimlerin elinden geçtiği senin için önemli deliller olabilir. Tahliye edilmiş olman da mahkemenin şu aşamada tutuklamayı gerekli görmediğini
gösterir ama dava sonunda tekrar değerlendirme yapılabilir. 9. ay duruşmasında tekrar tutuklama ihtimali tamamen dosyadaki delillere bağlı. Bence avukatınla birlikte özellikle noter
satış belgesini, hasar kayıtlarını ve aracı senden sonra kimlerin değiştirdiğini gösteren tüm belgeleri dosyaya güçlü şekilde sunman önemli.
Aradan 4 yil gecmis hicbirsey bulamadım noterde aracı hasarlı kazalı yazdirdigim yazilı kâğıt var ve mesaj yok benden alan Ercan diye birine satmış oda benzer dosyaları varmış ama benim üzerimden trafiğe çıkmış araç oyuzden ben sucluymusum ortalama 2 sene ben araba pert diye satışı gali almadım benden alanlar aracı hasarsız kazasız aldik demiş