Tuhafıma geldi kadın temizlikçi istenen özelliklere bakın

https://x.com/ajansmuhbir1923/status...665452261?s=46

Temizliğe gittiği evde, ev sahibinin bıraktığı ‘yapılacaklar listesi’ni paylaşan kadın:

• Ben bir temizlikçi olarak haftalık işleri tercih etmiyorum. Genellikle haftalık işleri daha çok tercih ederler, "Düzenli olsun" derler.

• ⁠Ben haftalık işlerde hem iş daha fazla olduğu hem de beklentiler daha yüksek olduğu için tercih etmiyorum.

• ⁠Normal temizliğin dışına çıkılıyor ve yapılacak iş hiçbir şekilde belli olmuyor.

• ⁠Mesela haftalık gittiğim bir bayan bana çalışma listesi bırakmış. Hiç sevmediğim şey.

• “Günaydın tatlım, umarım iyisindir. Dün misafir vardı, o yüzden mutfağı toparlayamadım. Bulaşık makinesi dolu sana zahmet onu halledebilir misin?

• ⁠Makinada yıkanmış çamaşırlar var, onların kurutmaya atılması gerekiyor.

• ⁠Kurutmada çamaşırlar var, onlar çıkarılıp diğer ütülerle beraber ütülenirse sevinirim.

• ⁠Yıkanan çamaşırları, tekrar yıkanan çamaşırları da kurutmaya at. Onlar da ütülensin.

• ⁠Dolapta bozulan yemekler var, sana zahmet o bozulan yemekleri çöpe dökebilir misin?

• ⁠Akşam için tekrar bir kap yemek yaparsan sevinirim. Bu arada buzdolabındaki hazır bozulmuşları dökmüşken buzdolabını da temizler misin?

• Benim kız dün biraz halıya kustu, onun temizlenmesi gerekiyor.

• ⁠Ben elleyemedim hiçbir şekilde, sana zahmet onu bir temizler misin?

• ⁠Ayakkabı dolabındaki kışlık ayakkabılar kaldırılıp yazlıkların tekrar yerleşmesi lazım.

• ⁠Çorap ve iç çamaşırlarını katlarken katlanacak çamaşırların arasında lütfen yırtılan, eskiyen varsa onları da sana zahmet çöpe atıver.

• ⁠Market alışverişi yapmıştım ama yerleştirmeye hiçbir şekilde vakit bulamadım.

• ⁠Sana zahmet önce erzak dolabını düzenleyerek marketten aldıklarımı da erzakları da yerleştirebilirsen çok sevindim. Geri kalan işleri zaten sen biliyorsun.

• ⁠Her gün, her hafta bir odanın camı silinecek, tozu alınacak, genel temizlik yapılacak.

• ⁠Banyo dolapları aslında çok kötü, düzenlenmesi lazım ama artık onu da haftaya yaparsın olmazsa. Olur mu tatlım?"