Selamlar herkese iyi hafta sonları diliyorum.

Bundan yaklaşık 2 ay önce trafikte bir kavga olayına girdim. Sebebi ise halkımızın çok sık karşılaştığı bir durum. "Yol verme kavgası"

Sokağa önce ben girecem , önce sen girecen tartışması fiziksel kavgaya döndü. Dilim pek varmıyor ama karşı tarafı anlık sinirle darp etmiş bulundum. Karşı tarafın darp raporu sayfa sayfa, dudağı patlamış, burnu kırılmış..

O an önce karşı taraf sokağa girseydi kaybedeceğim en fazla 10 saniye ve ben 10 saniye için 2 aydır uğraşıyorum.. Her neyse karşı tarafı ikna ettik, sağolsun şikayetinden vazgeçti. Ama olay darp olduğu için şikayetinden vazgeçse dahi olay kamu davasına dönüştü ve mahkemeye taşındı.

2 aydır eve mahkeme kağıdı ne zaman gelecek diye tabiri caizse 3.5 atarak yaşadım. Adam şikayetinden vazgeçmiş muhtemelen fazla bir şey çıkmaz diye düşünüyorum ama o mahkeme sürecini beklemek, hakim karşısına çıkmak insanı çok yoruyor, inanılmaz strese sokuyor.

2 gün önce karakoldan aradılar. Savcı dosyayı kapatmış. Herhangi bir mahkeme süreci vb olmayacak dendi. Şükürler olsun.

Velhasıl, trafikte asla tartışmaya girmeyin. Bu süreci yaşayan ve son derece pişman olan birisi olarak açıyorum bu konuyu; yolmu istedi verin. El kol hareketimi yaptı sessiz kalın umursamayın. Trafikte kaybedeceğiniz en fazla 10 saniye.. Sonrası gerçekten büyük sıkıntı. Trafikte bir daha görmeyeceğiniz, hatırlamayacağınız birisi için tartışmaya girmeye değmez.

Bazı hatalardan yaşanarak ders çıkarılır.. Siz siz olun anlık öfkenize yenik düşmeyin