Merhaba,
İhtiyacınızı detaylıca inceledim. RSS beslemelerindeki gecikme sorununun farkındayım, bu yüzden sistemde RSS yerine doğrudan asenkron (async) sayfa/API tarama mimarisi kullanacağız.
Geliştireceğim masaüstü yazılımın özellikleri:
1. Düşük Kaynak ve Yüksek Hız: Sisteminizde kasma yapmadan, arka planda (System Tray) sessizce çalışır.
2. Anlık Yakalama: 100-200 kanalı asenkron döngüyle tarayarak yeni yüklenen videoları saniyeler içinde tespit eder.
3. IP & Anti-Bot Koruması: YouTube'un engel/captcha mekanizmalarına takılmayacak şekilde optimize edilmiş istek yapısı kullanılır.
4. Otomatik Tetikleme: Yeni video düştüğü an bilgisayarınızdaki varsayılan tarayıcıda (Chrome vb.) otomatik olarak yeni sekmede açılır.
5. Kullanıcı Dostu Arayüz: Kanal listesini kolayca ekleyip çıkarabileceğiniz, takip durumunu ve logları görebileceğiniz sade bir panel yer alır.
Teslimat Süresi: 24 Saat içinde (Testleri yapılmış, kuruluma hazır halde) Detayları konuşmak ve hemen başlamak isterseniz PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Whatsapp Bağlantısı | Kaan YALOVA