sentezweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ai yazımı olmayan makale isteyenler o makaleyi yapay zekanın yazmadığını nasıl anlayacaklar onu merak ediyorum. mesela ben chatgpt ye makale yazarken yapay zeka yazmış gibi görünmesin doğallık kat desem katar bunu anlamak zor iş. benim web sitesi müşterilerime içeriği ai ye yazdırdığımı söyleyince mutlu oluyorlar. daha çok yazsın diyorlar. mesela https://rumeysagul.com.tr/psikolog-b...-yazilari.html bu sitede 100 den fazla makaleyi chatgpt tek prompta yazdı sayı arttığı için kalite düştü ama psikolog durumdan memnun.
Mesela adam da Turnitin varsa incigine cincigine kadar Ai yi tespit eder Tabi bu sebeple tahminimce bunu yapan muadil yakin performansta baska platformlar da vardir.

Bllkyhn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makaleleri yazdırıp otomatık nasıl yukluyorsunuz claude yazdırıyorum ama manuel yukluyorum
Bot yazmis ai ile bunun icin sanirim.

sentezweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsanlar musluk yapmayı bilse de muslukçu çağırırlar amaç yapamama değil işini başkasına yaptırma rahatlığıdır. Ben mesela bilgisayar uzmanıyım ama bilgisayarımı yılda iki kere bilgisayarcıya götürüp temizletirim gerekirse macunlarını yeniletirim. Bu işlemi istesem ben bilgisayarcıdan daha iyi yaparım ama zaman ayırmıyorum bilgisayarı servise götürüp arkadaşlarımla vakit geçriyorum . Yapay zeka bugün web sitesi yapıyor makale yazıyor kodlama yapıyor. Bazı kesim insanlar yapay zeka web sitesi yapsa da onu yayınlayacak kadar bilgili değil veya kendine güvenmiyor ama makale yazma işinde yapay zeka işini oldukça iyi yapıyor. makalecilere en çok iş verenlerden birisi bendim. yapay zeka çıktı çıkalı vermiyorum. geçmişte iş verdiğimde uzun bir kontrol süreci ve düzeltmeler beni oldukça bezdirirdi ayrıca site paneline girip makaleleri yapıştırmak resim ayarlamak oldukça zahmetliydi şimdi sitelerimin kalitesi oldukça arttı yapay zekanın yazdığı makaleler oldukça özgün kopyala yapıştır değil ve hizmet işletmelerinin tam istediği gibi. seo ise mükemmel. yapay zeka codex claude code aracılığıyla makaleleri siteye istediğim kategoriye de yerleştiriyor. Bu durumda forumda halen makale yazma işi var mı iş eskisi gibi var mı merak ettim.
Uzun zaman editor ve icerik yoneticisi olarak calismamin yani sira freelance da binlerce icerik yazdim. İki sene once sadece freelance asgari ucretin iki katini icerik yazarak kazanmak hic zor degil ama su an anca ufak harclik cikartabilirsiniz freelance. (Deneyimli kaliteli ajans networkune sahip istisnalar haric)