Eskiden uzun süre makale yazarlığı yapmışlığım var (AI yokken) Dün bir bakıyım dedim yapay zeka ile yazılmamış makale arayan birçok kişiyi gördüm. Acaba bazıları yeterince özgün yazamadığından mı şüphe ediyor bu insanlar AI ile yazılmamış aradığına göre vardır mantıklı bi deneyimleri belki elle yazılanlardan daha iyi sonuç alıyorlardır. Sektör ne durumda diye bakmamın sebebi de yıllar önce kendime site açarım diye bir sürü makale yazmıştım özenle sağlık teknoloj ve benzeri alanlarda hala duruyorlar hazır şekilde AI tüm makale işini kapmadıysa satarım belki sonuçta özgün yazılar köşede boş boş duracaklarına.
ai yazımı olmayan makale isteyenler o makaleyi yapay zekanın yazmadığını nasıl anlayacaklar onu merak ediyorum. mesela ben chatgpt ye makale yazarken yapay zeka yazmış gibi görünmesin doğallık kat desem katar bunu anlamak zor iş. benim web sitesi müşterilerime içeriği ai ye yazdırdığımı söyleyince mutlu oluyorlar. daha çok yazsın diyorlar. mesela
https://rumeysagul.com.tr/psikolog-b...-yazilari.html bu sitede 100 den fazla makaleyi chatgpt tek prompta yazdı sayı arttığı için kalite düştü ama psikolog durumdan memnun.