İnsanlar musluk yapmayı bilse de muslukçu çağırırlar amaç yapamama değil işini başkasına yaptırma rahatlığıdır. Ben mesela bilgisayar uzmanıyım ama bilgisayarımı yılda iki kere bilgisayarcıya götürüp temizletirim gerekirse macunlarını yeniletirim. Bu işlemi istesem ben bilgisayarcıdan daha iyi yaparım ama zaman ayırmıyorum bilgisayarı servise götürüp arkadaşlarımla vakit geçriyorum . Yapay zeka bugün web sitesi yapıyor makale yazıyor kodlama yapıyor. Bazı kesim insanlar yapay zeka web sitesi yapsa da onu yayınlayacak kadar bilgili değil veya kendine güvenmiyor ama makale yazma işinde yapay zeka işini oldukça iyi yapıyor. makalecilere en çok iş verenlerden birisi bendim. yapay zeka çıktı çıkalı vermiyorum. geçmişte iş verdiğimde uzun bir kontrol süreci ve düzeltmeler beni oldukça bezdirirdi ayrıca site paneline girip makaleleri yapıştırmak resim ayarlamak oldukça zahmetliydi şimdi sitelerimin kalitesi oldukça arttı yapay zekanın yazdığı makaleler oldukça özgün kopyala yapıştır değil ve hizmet işletmelerinin tam istediği gibi. seo ise mükemmel. yapay zeka codex claude code aracılığıyla makaleleri siteye istediğim kategoriye de yerleştiriyor. Bu durumda forumda halen makale yazma işi var mı iş eskisi gibi var mı merak ettim.