Merhaba aklıma bir soru takıldı hocam, imza çakışması demişsiniz. İmza proxyden gitmiyor mu anlamadım makinadan mı gidiyor farklı imza olayını nasıl çözdünüz
Merhaba, teknik bir yanıt vereyim daha öncede soruldu çünkü; Biliyorsunuz ki trafik çıkışlarında proxy kullanılıyor; ancak olay sadece IP/proxy adresinden ibaret değil. Bot süreçlerinde TLS/JA3/JA4 parmak izleri, HTTP/2 fingerprint, tarayıcı header sıralamaları, SSL şifreleme paketleri ve yerel makine katmanındaki bazı ağ/işletim sistemi parametreleri de hedef sistemler (bot korumaları) tarafından taranır.
Eğer çoklu hesaplar aynı sunucu aynı makine/aynı Go runtime havuzu üzerinde koşturulursa; arka planda kullanılan bazı socket yapılandırmaları, bellek içi global değişken çakışmaları veya aynı IP havuzundan gelen isteklerin makine bazlı imza kalıpları birbiriyle karışabilir.
Tamamen izole Özel VPS altyapısı sayesinde her kullanıcının botu; kendi bağımsız IP/proxy kombinasyonunun yanı sıra, tamamen kendine ait temiz bir işletim sistemi katmanında, izole TLS ve ağ imza profiliyle çalışır. Böylece hiçbir şekilde sinyal veya imza çakışması yaşanmaz