hitbot mouse hareketleri metni seçer gibi yapabiliyor örn
Google'da sıralamada olmayan bir domaini bulmasını sanki googledan gelmiş gibi yapmak gerek. bunun içinde translate yi kullansak bir katkısı olurmu? Örn
Google apileri sonuçları artık göstermiyor ve yeni api vermiyor bunun için Cokie li ve Proxyli tarayıcıyı açıp anahtar kelimeyi yazıp domaini bulana kadar armaası ilk 10 sayfada bulamazsa anahtar kelim[boşluk]site:site.com şeklinde aratılsa buda etki eder değilmi ?
Önceden bende site: ... olarak arama yaıyordum. ama Google Search'e o şekilde yansıyor yani sitenizin anathar kelimelerine direkt site: Girmiş oluyor. Faydası olur mu emin değilim refli şekilde gönderme de olabiliyor. URL'ye sanki SERP ten gelmiş gibi yapıştırılabiliyor eğer site gösterimde çıkmıyorsa. Site sizinse anahtar kelimeler üzerine bir iç seo kontrolü vesaire yapabilirsiniz. Onun harici rotate sticky proxyler ile temiz bir tarayıcı açtırıp. Önce anahtar kelimeleri aratıp sonrasına siteye referanslı link ile gidebilirsiniz. Tam faydası olur mu bilmiyorum ben biraz artış gözlemiştim benim sitemde ama bu durumla bir alakası var mı net bir yorum yapamam. Kısaca sitenizde anahtar kelimenizde listelenmesi adına çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Sonrasında ise arama yaptırıp çekmek daha kolay olur. Site: şeklindeki aramalar hakkında net bir yorum yapamıyorum Agent AI lara Github'ta SERP araması ile Hit atan botlardan vesaire araştıram yapmasını isteyebilirsiniz.