Her yerde iyi tarafta vardır,kötü tarafta vardır.
En güzel diyeceğiniz ülke'de de,en güzel diyeceğiniz platformda da. Kusursuz hiç bir şey yoktur.
Benim sorduğum sorularda cevap veren değerli üyeler arasında ücretsiz cevap verenler de var,ücretli danışmanlık verebilirim diyen de var.
Siz burada ücretsiz cevap verene değil,ücretliye bakarsanız doğal olarak "herkes kötü" diyorsunuz ama ücretsiz cevap verenleri yoka sayıyorsunuz.
Yani yardımlaşma kültürü ölmedi,azaldı.
Ülkemizin de bulunduğu ekonomik durum sebebiyle ve artık ortalama her Türk gencinin elinde telefon bulunması ve arayışlarda bulunmasıyla birlikte yeni genç üyelerin de davetsiz bir şekilde foruma girmesiyle birlikte bulunan para kazanma sevdasıyla uğraşan arkadaşlarımız olduğu için sizler birazcık daha "herkes danışmanlık satıyor" gibi karşılamışsınız.
Saygılar.
evet ve şu da var, ücretsiz olduğu ölçüde tatmin edici cevapları artık ai araçlarından da alabilirsiniz; yılların gerilimini sırtlamış, o tecrübeyi birikim yapmış insanlara yük olmak yerine.
paracıl biri gibi görünmek istemem ama ben bir github reposunun kurulumu, ayarlaması hakkında yardım alırken bile buymecoffee yoksa bile paypal istiyorum insanlık namına.
ve genelde bu yaklaşımım o muhattabın da karşılık vermesiyle sonuçlanıyor. win = win böyle değil midir?
Yardımlaşma eşitdeğildir ticaret
ticaret ≠ yardım etmek
yardımlaşmak = ticaret
ticaretin iki taraflılığına vurgu yaptım konuda da
Merhaba, JangıSememe.com olarak bu konuda size ücretli yardımcı olabiliriz.
Whatsapp: 0599 555 0000
öngörülü olmak böyle birşey