hayır belli daha gençsiniz, konularınızı okuyan biri aklı ve selim ise türk firmalarını kötüleme senaryolarınızı ve bu yolda birşeyler elde etmeye çalışıp ama sonuç hep 0 olduğunu görecekler. Daha fazla alıntılamayın sizi de kara listemize ekledim. olurda birgün muhtaç olursunuz hizmetimize alamayın diye. iyi günler.
Merhaba,
yanlış anlamanızı istemem
@aponkral; ile herhangi bir tanışıklığım yok konunun sanallaştırma sistemlerinden açılıp bu evreye gelmiş olması çok üzücü ancak daha kötüsü ise kurumsal bir firmanın bu denli nötr yaklaşması oldu. Sıkı yönetim dönemindeymişiz gibi kapı işaretlercesine "sizi de kara listemize ekledim. olurda birgün muhtaç olursunuz hizmetimize alamayın diye" tabiri profesyonelliği yansıtmıyor. Bu yaklaşımdan ziyade eğer arkadaşın eleştirilerinin yersiz veya geçersiz olduğunu anlatıp ispat etmek istiyorsanız kendi servislerinizden demo erişim verip gönlünce içeride istediği araştırmayı yapıp riskli herhangi birşey olmadığını gösterebilirdiniz. VENTURES DC VERİ MERKEZİ VE YAZILIM HİZMETLERİ'nde hangi pozisyondasınız bilmiyorum açıkçası kara liste tutuyor olmanız hizmet almak isteyen kişilerin sizden hizmet alırken birden çok kez düşünmesini sağlayacaktır.
not: bunları hedef göstermek için yazmadım sadece websitenizi kısaca ziyaret ettim ve profesyonel bir firma olduğunuzu düşündüm bu nedenle profesyonellerin kara liste vurgusu ile işi olmayacağını düşünüyorum. naçizane fikrimdir herhangi bir hedef gösterme veya karalama söz konusu değildir iyi forumlar