Türkiye'de süreçlerini çok kaliteli şekilde yürüten, gerçek anlamda profesyonel birçok firma mevcut. Bazı yeni firmaların yaptığı hataların tüm Türkiye hosting firmalarına mal edilmesi, kaliteli hizmet sunan ve süreçlerini başarılı şekilde yöneten firmalara zarar veriyor.
Türkiye'de son dönemde bu alanda büyük bir ivmeyle gelişen ve kaliteli hizmet veren birçok firma da bulunuyor. Önceki konularınızı okuma fırsatım oldu. İyi niyetinizden hiçbir şüphem yok. Ancak zaman zaman yapılan genellemeler, farkında olmadan işini hakkıyla yapan firmalara da zarar verebiliyor. Burada şu an değerlendirmeyi Netinternet ve Netlen ile sınırlamanız da bu duruma katkıda bulunuyor. Çünkü kurumsal ölçekte faaliyet gösteren, daha önce adını duymadığınız veya henüz deneyimleme fırsatı bulmadığınız birçok firma mevcut. Netlen ve netinternet firmasınıda takip ediyorum aynı şekilde tanıyorum ve çokta taktir ediyorum.
Sizi ve projelerinizi takdirle inceliyor ve takip ediyorum. Sadece bu konudaki görüşümü paylaşmak istedim. Lütfen söylediklerimi yanlış anlamayın.