🚀 Birebir Canlı Google Ads & Meta Ads Eğitimi

🎁 İLK DERS ÜCRETSİZ DEMO!

Google Ads ve Meta Ads’i birebir, canlı ve uygulamalı olarak öğrenmek ister misiniz?

İlk ders tamamen ücretsiz demo derstir.

Bu derste eğitim sistemimizi görebilir, nasıl ilerleyeceğimizi birlikte değerlendirebilir veGoogle Ads / Meta Ads konusunda mevcut seviyenizi belirleyebiliriz. Eğitimden memnun kalmanız ve gerçekten fayda sağlayacağınızı düşünmeniz halinde sonraki derslere devam ediyoruz.

🎯 Eğitim sonunda hedefimiz: Sadece reklam panelinde hangi butona basacağınızı öğrenmeniz değil; gerçek bir firmanın Google Ads ve Meta Ads reklamlarını baştan sona yönetebilecek, analiz edebilecek ve optimize edebilecek seviyeye gelmenizdir.

Birkaç ders içerisinde;

✅ Kampanya oluşturabilecek
✅ Doğru hedef kitle ve anahtar kelime belirleyebilecek
✅ Reklam metinleri hazırlayabilecek
✅ Dönüşüm takibi yapabilecek
✅ Reklam performansını analiz edebilecek
✅ Gereksiz reklam harcamalarını tespit edebilecek
✅ CTR, CPC, CPA, ROAS gibi metrikleri yorumlayabilecek
✅ Kampanyaları optimize edebilecek
✅ Google Ads ve Meta Ads hesaplarını profesyonel şekilde yönetebilecek seviyeye geleceksiniz.

Teorik anlatım yerine canlı ekran paylaşımı + birebir uygulama + gerçek reklam senaryoları üzerinden ilerliyoruz.

📚 Eğitim İçeriği
  • Google Ads
  • Arama Ağı kampanyaları
  • Anahtar kelime araştırması
  • Negatif anahtar kelimeler
  • Reklam oluşturma
  • Dönüşüm takibi
  • Teklif stratejileri
  • Bütçe yönetimi
  • Kalite puanı
  • Kampanya optimizasyonu
  • Raporlama ve performans analizi
  • Meta Ads
  • Business Manager
  • Reklam hesabı yapısı
  • Instagram & Facebook reklamları
  • Kampanya / Reklam Seti / Reklam
  • Hedef kitle oluşturma
  • Yeniden pazarlama
  • Pixel ve dönüşüm takibi
  • Kreatif ve reklam metinleri
  • A/B testleri
  • Performans analizi
  • Optimizasyon ve ölçeklendirme
👨 💻 Kimler Katılabilir?
  • Dijital pazarlamaya yeni başlayanlar
  • Google Ads öğrenmek isteyenler
  • Instagram/Facebook reklamlarını profesyonel kullanmak isteyenler
  • Kendi işletmesinin reklamlarını yönetmek isteyenler
  • Freelancer olmak isteyenler
  • Ajanslarda çalışmak isteyenler
  • Dijital pazarlama alanında kendini geliştirmek isteyenler
  • Herhangi bir ön bilgi şartı yoktur. Sıfırdan başlayabiliriz.
🎁 İLK DERS ÜCRETSİZ DEMO

Önce sistemi görün, eğitimi deneyimleyin ve seviyenizi birlikte değerlendirelim.
Memnun kalırsanız devam ederiz.

📩 Ders programı ve ücretsiz demo ders için özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Geçmiş Eğitimlerden Yorumlar

frkymnpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz hasta bir dönemime denk geldi videoları izlemek. Her zaman önden bir önizleme yapmayı tercih ederim. Açıkçası işin mantığını kavratmaya çalışarak anlatılması çok hoşuma gidiyor. İşimize yaramayacak tonlarca bilgiden sıyrılıp sade bir şekilde anlatılması daha anlaşılır kılıyor. Reklam vermenin arka planında ne gibi veriler elde edilir ve bu verileri nasıl daha iyi kampanyalarımızda kullanabileceğimize, işimizi kolaylaştırabileceğine dair çok güzel ipuçları verilmiş. Bu mantığı oturttuğunuzda işler daha da kolaylaşacaktır diye düşünüyorum. @Erhan; @beachturk; emeklerinize sağlık. Nice faydalı eğitimler vermeniz dileklerimle.
eXe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende Erhan hocamcıyım eğitimi aldım kendisine destekleri için teşekkür ederim
AksoySoftware adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erhan hocamdan 2. egitim videosu aldim. Cok memnun kaldim kendisinden cok iyi egitimleri var. Net anlasilir ve dolandirmadan konuyu anlatiyor. Optimizasyon ayarlamalari cok iyi alacak arkadaslara tavsiye ederim.
Ekmek_Canavari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi sipariş geçtim. Google Ads konusunda 0 olmama rağmen ders videolarının kolay anlatımı sayesinde mantığı kavramaya başladım. Emeğiniz için teşekkür ederim hocam
Lareda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğitimi aldım anlatım güzel ögretme odaklı tavsiye güzel noktalara değinilmiş teşekkür ederim tekrardan