Zaten sorununuz burda. Düşen firmayı eleştireceğim diye hepsini kötülemekle meşgulsünüz.
Eleştirmek hakkınız ki zaten eleştirelim ama firmacık olan kişiler ile işine özverili ve kaliteli yapan firmalar ile aynı kefeye koyar gibi genelleme yorum yapmayalım.
İsim vermekten çekinmem keyubu brnchost hostingdunyam gibi kalitesi yerlerde firmalar ile isimkaydet hayalhost guzelnet.... gibi ismini sayamadığım firmaları aynı kefeye koyamayız.
Bir tarafta solo takılan sürekli sunucuları düşen verimsiz kişilerken diğer tarafta bunu iş olarak yapan onlarca belki yüzlerce çalışanı ile sürekli koşturan firmalar.
Sizin hatanız veya belkide doğru düşünüyorumdur egonuz yüzünden hepsi aynı kefeye konuyor ve şu algı oluşuyor; "TÜRK FİRMALARINDAN HOSTİNG SUNUCU ALINMAZ"
Tartışmaya devam etmeyeceğim. Düşüncelerimi paylaşmak istedim.
Tartışmaya ister devam edin, ister etmeyin. Tartışmadan kaçınmak ya da kaçınmamak size kalmış.
İfade özgürlüğünü savunan biriyim. "türk firmalarına düşman" demeniz için sizi eleştirmiyorum ya da size kızmıyorum. Herkes istediğini söyleyebilir. Ben de söylediğinizin doğru olmadığını, neden öyle olmadığımı açıklıyorum. Yazdıklarımı anlamak ta anlamamak ta size kalmış.
Neden Türk firmalarına düşman olmadığımı açıklamaya çalıştım. İnanmanız da inanmamanız da benim için bir şeyi değiştirmeyecek.
İyi olduğunu düşündüğüm firmayı tavsiye etmeye devam edeceğim. Kötü bir özelliğe sahip firma hakkında da eleştirme ve yorum yapmaya da devam edeceğim.
Desteksiz, sadece düşüncenizle beni etiketliyorsunuz. Ya da anladıklarınızla. Açtiğım konuları listeleyip, sadece konu başlıklarına bakıp genelliyorsunuz muhtemelem. Oysa ki konuya girip ne demek istediğimi daha iyi anlayabiliyorsunuz.
"Sürekli olumsuz cümleler ile "eleştiri" altında yorumlarınız ve konularınız ile zaten bunu yapıyorsunuz."
İyi mesajlarıma da bakın ki ne kadar dengeli olduğumu görün. Sadece kötü dediğiniz mesajlarımı okuyarak beni değerlendirmeniz hatalı. Benzer şekilde iyi yönlü mesajlarım da olduğunu hatırlarmak istersim. Belki görmemiş olabilirsiniz. Ama varlar ve çokça bulunuyor. Üstelik yeni mesajlar.
Bahsettiğiniz şekilde hiç bir kötü mesajımı buradan paylaşmadınız. Çünkü paylaşırsanız o mesajlarımda o firmayı neden eleştirdiğimi açık şekilde daha iyi anlayabilecek kişiler var bu forumda.
. Çünkü bunu yaparsanız. Mesajlarımı paylaşırsanız, sadece eleştirdiğim mesaj yazmadığım ortaya çıkacak.
Sizin bahsettiğiniz, kötü olduğunu düşündüğünüz mesajlarıma cevap olarak size yine benim tarafımdan yazılmış Türk firmalarını övdüğüm, önerdiğim, bahsettiğim mesajlarımla size karşılık verebileceğim.