Konunun ilk mesajında da KVM ile ilgili KVM kullanan dünyaca bilinen firmaların isimlerini verdim, ayrıca bildiğim Türk firmalarının isimlerini de. Türkiye'de de bu firmalar var diyebiliyorum. Tarafsızım. Türk düşmanlığım yok.
Sizin dediğinizin aksine, Türk firmalarından mesajlarıma özellikle bahsediyor, iyi olan özellikleriyle öneriyorum. Profilimdeki geçmiş mesajları inceleyebilirsiniz.
Türk düşmanlığını bana atmaya çalışıyorsunuz. r10.net'de 'Türkiye'den hosting sunucu alınmaz' diyenler bolca var. Ama benim onlar gibi yazdığım "türk ise sakın almayın" diyen mesajımı gösterebilir misiniz? Aksine tavsiye isteyen r10.net üyelerine, Türk firmalarının iyi özelliklerinden bahsederek tavsiye ediyorum. O Türk firmayı neden kullanması gerektiğini söylüyorum.
Benim Türk firmaları için haksız bir şekilde yazdığımı düşündüğünüz düşmanca bir mesajımı gösterebilir misiniz? İsterseniz ilk forum mesajımdan itibaren kontrol edin.
"Türk düşmalığı" şeklide bir cümlem yok farklı alanlara çekmeyelim. Türk firma düşmanlığınız ise bariz şekilde ortada.
Bir şeyi kötülerken sadece almayın demeniz gerekmez. Sürekli olumsuz cümleler ile "eleştiri" altında yorumlarınız ve konularınız ile zaten bunu yapıyorsunuz.
Çok fazla gitmeye gerek yok son 10-15 konu başlığınızı incelediğimizde zaten her şey ortada.
2 Cümle öneride bulunarak veya övgü cümlesi kullanarak sıyrılmayı deniyorsunuz ama 500 cümlede kötülüyorsunuz.