Bybitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben uzun süredir yazmakla yazmamak arasındaydım ama artık yazmak istiyorum.
Felaket bir Türk firma düşmanlığınız var.
Bu yoruma katılmayanlar arkadaşın açtığı konulara göz gezdirebilir.

Yok fiyat yok teknoloji yok vmware bilmem ne.....
Konunun ilk mesajında da KVM ile ilgili, KVM kullanan dünyaca bilinen firmaların isimlerini verdim, ayrıca KVM kullandığını bildiğim Türk firmalarının isimlerini de paylaştım. Türk firmalarına hepten düşman olsam sence bu firmaların isimlerini yazar mıydım? Aksine kazanmasınlar, bilinmesinler diye yazmaz mıydım. Ben Türkiye'de de bunu yapan firmalar var bunu da kullanabilirsiniz diyebiliyorum.

Rahatım. Tarafsızım. Ne dünyadaki her hangi bir ülkenin firmalarına ne de Türk firmalarına düşmanlığım yok. En iyisi

Sırf Türk diye övdüğüm firmayı da gösteremezsiniz. Sırf Türk diye yerden yere vurduğum firmayı da gösteremezsiniz. Yani ekonomimiz için hizmet kalitesi kötü olan Türk firmayı körü körüne tavsiye etmedim, savaşta değilsek etmem de. Çünkü ben çalışan, çabalayan, müşterilerine iyi hizmet sunmaya gayret gösteren, teknolojilerini güncelleyen firmaları öneriyorum. Soğumuşu tekrar ısıtıp, önümüze koyanları değil.

Sizin dediğinizin aksine, Türk firmalarından mesajlarıma özellikle bahsediyor, iyi olan özellikleriyle öneriyorum. Profilimdeki geçmiş mesajları inceleyebilirsiniz.

Türk düşmanlığını bana etiketlemeye çalışıyorsunuz.

r10.net'de 'Türkiye'den hosting sunucu alınmaz' diyenler bolca var. Ama benim onlar gibi yazdığım "türk ise sakın almayın" diyen mesajımı gösterebilir misiniz? Aksine tavsiye isteyen r10.net üyelerine, Türk firmalarının iyi özelliklerinden bahsederek tavsiye ediyorum. O Türk firmayı neden kullanması gerektiğini söylüyorum.

Benim Türk firmaları için haksız bir şekilde yazdığımı düşündüğünüz düşmanca bir mesajımı gösterebilir misiniz? İsterseniz ilk forum mesajımdan itibaren kontrol edin.