e_bilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
insanlar şu an kazançlarına bakıyor 1 ayda 10 proje çıkaran ai destekli yazılımcılar biliyorum ve ajanslarda artık böyle ilerliyor geleceğin teknolojisi yapay zeka uyum sağlayan ayakta kalır sağlamayan satır satır kod yazmaya devam etsin
Arz arttıkça ürünün değeri azalır, 10 proje çıkaran arkadaş şu anda mutludur belki fakat şirket bunlardan yeteri kadar kar etmemeye başladığında totosuna vurulup yollanınca anlar neyin ne olduğunu, onu da geçtim bir ürün tuttuğu anda binlerce insan o ürünü kullanmaya başladığı anda işi biter, çünkü mühendis’in sistem tasarlama ve yönetme beceresine sahip değil, bir sıkıntı çıktığında ne yapması gerektiğini tam olarak bilmiyor, bu yüzden demek istediğim yapay zekaya güvenip kendinize bu alanda bir gelecek inşa etme fikrine bu kadar kapılmayın derim, işi gerçekten bilmeden bir şey üretmenin sonu her zaman uçurumdur arkadaşlar. Bu arada ben yapay zekayı kullanmayın elle yazın falan asla demem ben kendim belki hepinizden çok kullanıyorumdur, umarım olayı anlatabilmişimdir, sağlıcakla kalın.