iyovi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu konuya bir çözüm getirelim bir çok kez gördüm bu konuyu burada sırasıyla madde madde yazıyorum tek tek lütfen uygulayın.

1- chatgpt.com/codex/settings/usage bu link üzerinden tarayıcıdan giriş sağlayın.
2- sol menüden Genel menüsüne giriş sağlayın
3- sağ üst tarafta profil resminize tıklayıp açılan pencereden ChatGPT Ayarları menüsünü açın
4- açılan pencereden Faturalama sekmesine giriş yapın
5- eğer free hesap iseniz plus seviyesine plus seviyedeyseniz bir üst seviyeye çıkarmak için yükselt butonuna basınız sonrasında diğer süreçleri rutin devam ettiriniz bir değişiklik yok

Evet bazılarınıza hatta bir çoğunuza anlamsız gelecek lakin bu şekilde adımları uygulayıp birebir şekilde ilerleme kaydederseniz TR bankalarının kartlarını kabul edecek yanlış hatırlamıyorsam aracı bir kurum ile çalışıyorlardı kartınızı oraya ekliyorsunuz sonra ödeme yöntemi olarak oradaki hesabınızı açtığınızda orada kayıtlı kartınızla ödemeyi çekmeye devam ediyor vs. ben ENPARA Sanal Kart ile ödeme yapıyorum bu konuyu açan arkadaşın yaşadığı problemin birebir aynısını bende yaşadım araştırmalarım sonucunda yukarıda yazdığım maddeleri birebir bir yurt dışında bu sorunu yaşayan bir arkadaşın bulduğu bu adımlarla çözdüm gerçektende işe yarıyor bu arada anlamsız şekilde sanırım ChatGPT şirketin adı aklıma gelmiyor şuanda referans link üzerinden bazı ödemeleri kabul ediyor bazılarını etmiyormuymuş öyle bir şey saçmalıyorlardı şimdilik problem bu şekilde çözülüyor.
Birebir uyguladım