Çok detaylı inceleyemedim ama yüzeysel olarak gözüme çarpan önerilen, randevu eklerken hasta seçimini ajax ile search şeklinde eklenmeli, 500 tane hasta kaydı olsa 500 kişilik liste mi listelenecek ?, Randevu ekle sayfasına hızlı hasta ekleme butonu ekle modal açılsın hızlı hasta eklensin ux kolaylığı olur, sayfa değiştirmeden tek sayfada hem hasta ekleyip hemde randevu eklenebilir böylece, randevu ekleme tarihi şuan default olarak ayın 5'i gözüküyor ancak şuan an itibariyle ayın 6'sı yani geriye dönük randevu oluşturulamayacağına göre tarih kısmındaki sorunu düzeltmeniz gerekiyor, randevu saatinde de örneğin yarımşar saatlik aralıklarla hızlı seçim fonksiyonu olabilir, 2 saat sonrasına randevu oluşturdum ama bugünün randevularında gözükmüyor, yaklaşan randevular bölümünde gözüküyor, ayrıca hasta geldi veya gelmedi butonları bu aşamada çalışmıyor. /randevular.php sayfasında takvimden randunun üzerine tıklayınca açılan modalda "Tamamlandı" seçeneğini seçince alttaki değişiklikleri kaydet butonu gözükmüyor sayfa altında kalıyor ux sorunu var. aynı modalda sayfayı küçültüp değişikleri kaydet butonuna bastım ama oraya yazdığım ödeme tutarını muhasebeye gelir kaydı olarak otomatik düşmedi, ayrıca veresiye yani cari açık hesap ve parçalı ödeme seçeneği yok dişçilerde bu olay çok olur. çocuk hastalarda ebeveyn kaydı, randevu hatırlatma sms sistemi vb., ekip yönetimi, randevuya doktor seçimi, seçilen doktorun ekranına randevuların gözükmesi gibi gibi gibi daha çok detay var, 5 dk da bu kadar çıkartabildim, bu tip sektörel yazılımlarda sektörü ihtiyaçlarını iyi araştırıp rakip demolarını inceleyip sıkı bir dökümantasyon hazırlamak gerekiyor.