HİÇ BİR ÜYE ŞARTLARİ KARŞİLAMAMİŞTİR YENİ KONU AÇALACAKTİR

Eticaretio.com olarak geliştirdiğimiz e-ticaret yazılımını gerçek satış ortamında kapsamlı şekilde test etmek amacıyla yalnızca 1 kişiye ücretsiz e-ticaret sitesi kuracağız.

10.08.2026 Tarihinde Katılım sonlanacaktir.
Lütfen pm ile yada konuya yorum yaparak
sanal postum var, aktif satiş yapıyorum, kargo firması kulanıyorum, pazaryeri satişlarim var yada düşünüyorum seklinde bildiriniz
Başvuru şartlarini karşilamayan kişiler kazanmiş olsa dahi habul edilmeyecektir.
Çekiliş R10.net çekiliş aracıyla yapılacak

Seçilecek kişiye:
  • Hosting dâhil e-ticaret sitesi kurulacak.
  • İstediği tema hazırlanarak markasına özel düzenlenecek.
  • Yazılımın bütün özellikleri kullanıma açılacak.
  • Ürün, kategori ve sipariş yönetimi kurulacak.
  • Sanal POS entegrasyonu yapılacak.
  • Kargo ve kargo takip işlemleri test edilecek.
  • Pazaryerlerine ürün gönderme ve sipariş süreçleri denenecek.
  • Kurulum süresince teknik destek ücretsiz sağlanacak.
Başvuru şartları
Bu çalışma yalnızca ücretsiz bir site sahibi olmak isteyenler için değildir. Başvuracak kişinin gerçekten ürün satması ve sistemi aktif olarak kullanması gerekmektedir.
Başvuru yapacak kişide şu şartlar aranacaktır:
  • Satışa hazır ürünlerinin bulunması
  • Gerçekten internet üzerinden satış yapacak olması
  • Aktif veya kuruluma hazır bir sanal POS hesabının bulunması
  • Kargo gönderimi yapabilecek durumda olması
  • Pazaryerlerinde ürün satıyor veya ürün göndermeye hazır olması
  • Sipariş, ödeme, kargo ve pazaryeri işlemlerini gerçek satışlarla test edebilmesi
  • Karşılaştığı sorunları ve geliştirme önerilerini düzenli olarak bize bildirmesi
Amacımız; Eticaretio yazılımının sanal POS, sipariş, kargo takibi, ürün yönetimi ve pazaryeri entegrasyonlarını gerçek satış ortamında test ederek sistemi geliştirmektir.
Bu nedenle projeyi aktif kullanacak, gerçek satış yapacak ve test sürecine düzenli katılacak yalnızca 1 kişi seçilecektir.

Sistemimizi incelemek için: https://eticaretio.com
İlgilenenler sattıkları ürünleri, mevcut satış kanallarını, kullandıkları pazaryerlerini ve sanal POS durumlarını konu altından veya özel mesaj yoluyla iletebilir.