Seninkilerin fetoculugu bizimkilerin fetoculugunu de dover 😅
Marka sahibi sirf kürt diye direk pkk yaftasi yapistirmak sadece sizin yapacaginiz bir is.
Bende yari kürt yari arabim. Ama senden kat be kat Türkçüyüm. Ve bunu seni 5 yil oncesine 10 yil oncesine hatta 15 yil oncesine goturerek facebooktaki turkcu paylasimlarimla gosterebilirim. O da yetmez ise yaptigin yorumlardan her ne kadar yasi kucuk bir ergen oldugun belli olsada yaz internete diyarbakir gaffar okkan suikasti diye orada sehidim var o da yetmezse turkiyede en cok sehit veren soy diye arastirma yapilsa benim soyum rahat ilk 10 a girer. Sulalemin yarisi asker yarisi polis.
Gelmissin cahil cahil ergen kafanla burda yok o Ataturkcu degil yok bu fetocu taktigi. Senden ala fetocu senin takimindan ala yalaka var mi bu memlekette ?
Ben seni tanımam etmem sana laf ettiğim falanda yok yaptığın paylaşımdaki algı %100 fedöcülerin uyguladığı algı taktiğidir.
kimsenin dili ırkı beni ilgilendirmez fikirleri ilgilendirir chobani dediğin adam pkk terör örgütüne finans desteği sağlıyor.
ek olarak bu ülkede ki tüm takımlar siyasetle desteklerle bir yerlere gelir bu yüzden avrupada bir başarı hiç bir zaman gelmez anca boş rüyalarınızla hayallerinizle kendinizi avutmaya devam edersiniz