dipnoly adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merakla Beklemedeyiz hocam güzel şeyler olacak inanıyorum
UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tam ne istediğinizi madde madde yazı hocam eklerim şuan videodan ekranlar alıp onları analiz edip başlık üretiyor başarılı şekilde yaptı ingilizce olarak yaptırdım ben türkçe ve diğer dilleride ekleyeceğim görsel analizi chatgpt yapıyor çeviri işini yapayzekalab yapıyor eğer claude eklerseniz oda denetim yapıyor ama denetimsizde süper çalışıyor sadece arayüz hoşuma gitmedi onu tasarlıyorum yeniden bir de otomasyonu geliştiriyorum sonrası artık ufak tefek bug arama geliştirme diyebilirim %95 ok program ama istediğiniz bir şey varsa söyleyin eklerim.

kaç şeyiyle uğraşıp burayı açarsanız uğraşırım ffmeg zaten ekli
program isimlendirme ve zamanlama konusunda sorunsuz şekilde çalıştı ara yüz hoşuma gitmediği için figmada yeniden tasarlıyorum linkten canlı arayüze bakabilirsiniz. https://www.figma.com/design/73T8etZ...QPK8hvvccOb1-1 secren yazan yerden bakabilirsiniz.

yüklenmiş ama isimlendirilmemiş videolar bunlar elle yüklendi program üzerinden yüklendiğinde youtube data v3 apisini tüketiyor mecbur elle yüklenmeli 56 video var test için yükledim daha fazlasını yükleyip testleri bir kaç güne yükselteceğim

Programın topluca isimlendirdikten sonraki videolar

örnek bir video isimlendirmesi

zamanlama seçim ekranı

zamanlanmış videolar.