Öncelikli kıymetli vaktinizi ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.

gorencreative adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sonuna kadar hak verıyorum claude vs code bağlayıp 1 günde milyonluk proje üretip müşteri aldıklarında ağlayarak güvenlik tedbiri aldıran binlerce müşterim var malesef emekler çöp oluyor
Kullanabilir hocam teknolojiyi kullansın takdir ederim. Ama yıllarını vermiş insanında emeğini hiç etmesin.. Yapay zekaya yaptırıp boştan sonra özel yazdım demek ne kadar doğru?

MSAATz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanla Çürümeye doğru yol almıştık zaten halende çürüyoruz eriyene kadar maalesef toplum olarak büyük kısım böyleyiz ):
Güzel insanlarda var hocam hemde çok güzel..

savarona52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Pink Floyd'un en sevdiğim şarkılarından birisidir 'Time'. Şöyle bir söz var çok severim, 'Güneş aynı ama sen yaşlandın'.

Bunu kendime soylerim genelde 29 a girdim.
Galiba eski kafa değil de yeni gelen her şeye çok açık olamıyoruz çünkü bence bu nesil olarak çok yorulduk.Bence son zamanlarin en zor nesili 95-99 gibi.Tabi sizi tanımıyorum ama bene icimi dökmek istedim 😀
Yok gençmişsin paşam 40'ı devirdim ben ((: Tanıştığıma ayrıca memnun oldum Ömründe bahtında güzel olsun

BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleykumselam.

Yapay zeka ile beraber saygı giderek azalıyor insanlar arasında. Açılan çogu konu bile yapay zekadan ibaret duygu bitiyor giderek herkes robotlaşıyor
İnsan insana her zaman lazım ALLAH iyilerle karşılaştırsın..

DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aleykumselam
Hatrın var olsun.

By_ReFLeX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kisinin o yazilimla ne kadar kazanacagi sizi pek ilgilendirmiyor.
Siz harcayacaginiz zamani hesaplayip ona gore fiyat vermelisiniz. Uyar ya da uymaz karsi tarafa o sonraki is.
Konu ne kadar yaptığı ne kadara yaptığı değil, İnsanın insana saygısı hocam