🚀 AI Influencer Eğitimi | Sıfırdan Profesyonel Hesap Kurulumu ve Gelir Elde Etme Rehberi
Yapay zekâ destekli influencer hesapları oluşturmayı, organik olarak büyütmeyi ve farklı gelir modelleriyle kazanca dönüştürmeyi adım adım öğreten kapsamlı eğitim programı.
Eğitim Ücreti: 10.000 TL İletişim: https://wa.me/905435056839 Eğitim İçeriği
1. AI Karakter Oluşturma
- Sıfırdan özgün ve profesyonel AI influencer oluşturma
- Gerçekçi karakter tasarımı ve marka kimliği oluşturma
- Uzun vadeli kullanılabilir karakter planlaması
- Takipçi çeken ve içerik üretimine uygun profil oluşturma
- 50 adet içerik fikri (Hepsi denenmiş 1mn+ izlenme almış içerikler)
2. Kullandığım Yapay Zekâ Araçları ve Kullanım Rehberleri
İçerik üretiminde aktif olarak kullandığım yapay zekâ araçlarını detaylı şekilde tanıyacak ve her birini en verimli şekilde nasıl kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.
- Görsel üretimi
- Video üretimi
- İçerik planlama ve otomasyon
- Adım adım uygulamalı kullanım videoları
3. Keşfette Kalıcı Olma ve Organik Takipçi Kazanma
Instagram algoritmasının çalışma mantığını anlayarak hesabınızı sürdürülebilir şekilde büyütmeyi öğreneceksiniz.
- Keşfete çıkma stratejileri
- Organik erişimi artırma yöntemleri
- Düzenli büyüme sistemi
- Hesap performansını koruma teknikleri
4. İlgi Çeken ve Yüksek İzlenme Alan İçerikler Üretme
Sadece içerik üretmek değil, izlenen, paylaşılan ve takipçi kazandıran içerikler hazırlamayı öğreneceksiniz.
- Viral içerik mantığı
- Dikkat çeken video kurguları
- Etkileşim artıran paylaşım stratejileri
- İçerik planlama sistemi
5. Gelir Modelleri
Oluşturduğunuz AI influencer hesabını farklı yöntemlerle gelir elde edebileceğiniz bir sisteme dönüştürmeyi öğreneceksiniz.
- Telegram ile ilk aydan rahatlıkla 5.000-10.000TL kazanabilirsiniz
- Reklam ve iş birlikleri ile en az 5.000-10.000 TL kazanabilirsiniz.
- Ücretli abonelik sistemleri ile abone başı para kazanabilirsiniz.
- Çoklu hesap açarak ve sadece takipçi kasıp hesap satarak ayda 50.000 TL üzerinde kazanabilirsiniz.
- Youtube ve tiktok üzerinden aynı videolar ile kazanç elde edebilirsiniz. Örnek:
Eğitim İçeriğine Dahil Olanlar
✔️ Detaylı video eğitim
✔️ Adım adım uygulamalı anlatım
✔️ Kullanılan araçlar ve çalışma sistemi
✔️ Sürekli güncellenen bilgiler
✔️ Sınırsız destek
Bu eğitim; hiçbir deneyimi olmayan kullanıcıların dahi sıfırdan profesyonel bir AI influencer hesabı oluşturabilmesi, hesabını organik olarak büyütebilmesi ve farklı gelir modelleriyle değerlendirebilmesi amacıyla hazırlanmıştır.
💯 Memnuniyet ve Güven Garantisi
Eğitim içeriğine ve sunduğum sisteme güveniyorum. Bu nedenle, eğitimi eksiksiz uygulamanıza rağmen
ilk 30 gün içerisinde eğitim ücretinizi karşılayacak bir geri dönüş elde edemediğinizi düşünüyorsanız, durumu birlikte değerlendirelim.
Belirlenen şartların karşılanması hâlinde, eğitim ücretinizi
iade etmeyi taahhüt ediyorum.
Amacım yalnızca bir eğitim satmak değil; öğrendiklerinizi uygulayarak gerçek bir sistem kurmanıza yardımcı olmaktır.