Merhabalar,
Ücretsiz forum scripti projemiz var, çoğu kişi aşinadır, yeni çıktı zaten. Satmaya kalksak lisans başı 3-4 [bin] arası rahat gidecek bir proje. Ki şu an kullanan kullanıcılarımız, aktif sitelerimiz var. İnsanlara yardımcı olmak, önce Allah rızası sonra da başlangıç için kurulacak forum scriptlerine o kadar lisans parası vermemeleri için tamamen ücretsiz ve açık kaynak veriyoruz.
Çoğu kullanıcımız çok memnun ve tekrar tekrar teşekkür ediyorlar ki bizim böyle bir beklentimiz bile yok. Görüş özgürlüğü vardır tabii ama altta eklediğim şekilde bir mesaj yazamazsın. Madem dediğin gibi *** gibi olmuş, indirmek için üye olmana, denemene gerek var mıydı? Bu ayrı bir komik.
Otomatik Kurulum İle Kuramayan Bir İnsansın Gelmiş Çamur Atıyorsun😂
Kuruluma en az 17 kişiye yardım ettim, vaktim oldukça da zevkle ederim. Bana da uğraş olur ama böyle kişiler çok canımı sıkıyor, insanın hevesini kaçırıyorlar... Neden bazı insanlar böyle nankör acaba? Kuramadıysan, sorun olduysa mesaj atarsın, çözülmeye çalışılır. Bana yazan 17 kişiye teker teker yardım ettim, hepsini kurdum. Eğer "Ben Forium için size yazdım, yardımcı olmadınız," gibi bir şey diyen varsa lütfen belirtsin.
*** Banlanınca Giden epostadan yanıt olarak küfür ediyor. burda bizi rezil edecekmiş bekliyoruz bakalım nasıl rezil edecek😂