Çok çok pardon hepinizi alıntıladım.
Aynı hesap telefonda herhangi bir limite takılma gözükmüyor. Android Chatgpt uygulamasından sorunsuz yazabiliyorum.
Şimdi aklıma şu fikir geldi. Chrome tarayıcının tüm geçmişini sildim. 8 Ağustosa kadar bekleme olan limit de yok oldu.
Bayadır geçmiş silmeden oturum kapa aç yaparak giriş yapıyordum. Demekki tarayıcı çerezlerini kullanma ile alakalı böyle bir önlem almışlar.
Şimdi baktım 8 Ağustosa kadar halen limit gözüküyor ama sorunsuz yazabiliyorum.
Bundan böyle yeni chatgpt hesap alırsam tarayıcı çerezlerini silip o şekilde oturum açacağım.
Ortak hesap satmislardir senden başka 2-3 kişiye daha veriyorlar ortak hesabı.
Sözde kişisel hesaptı. Sol tarafaki chat başlıklarında sadece benim chat başlıklarım var.
Ortak hesap olsa başkasınında chat başlıkları olmaz mıydı?
Ortak hesaplarda bu durum oluyor diye biliyorum.
Codex limitleri de aynı yerden yiyorsa codex kullaniyordur belki ortak
Çıkmaz. Siz satın aldığınız kişiyle görüştünüz mü
3-5 sohbette bitecek birşey değil o limit. Birşey diyemiyorum
sizden önce başkasına satmıştır oda kullanmış limiti azaltmış o kişinin kullanım süresi bitmiş ve o kişiye ait konuşma geçmişi silinmiş ve size satılmış hesap
Gpt 5,6 modelleri çıktıktan 1 hafta kadar sonra limitler 40-50 milyon token limitinden bir hesap başı ortalama 250-300 milyon tokene kadar arttırılmıştı.
Gpt 5.6 geliştirme eğitimlerini tamamladılar ve limitler dün itibari ile 70-90 milyon token aralığına geri düşürüldü.
Yakın zamanda bu limitlerin 30-50 milyon tokene düşüceğini öngörüyorum... Ancak yakında GPT 6 Modelinin çıkacağı söylentileri var belli olmaz durumlar.
Ancak 1,2 mesajla bitmesine imkan yok hesabınızın sadece sizin tarafından kullanıldığını doğrulayın. Şifrenizi değiştirin.
kimden aldin rakipsizden mi
benim kendi hesabım da çabuk bitiyor muhtemelen tokenleri kıstılar. geçen hafta cayır cayır kullanırken dün aynı sorunu yaşadım bugün denemedim