Hocam trendyola xml yükledikten sonra sürekli stokları çekecek değiştirecek ara yazılımlar kullanıyoruz böyle bir işlem yapıyor mu peki ?
onlar basit kısmı. zaten öyle bir sistem yazmıştık. ama müşteriler bu sefer xml getirince. bunları elle tektek her kategori 5000 ürün ve o ürünün o kategoriye ait zorunlu özellikleri.
mesela diyelim kadın toka. siz bunu trendyolda elle kadın -> bijuteri -> toka diye kategoriyi belirtiyorsunuz ama tokanin malzemesi plastik ise
kadin -> bijuteri -> plastik toka gibisinden trendyola, o zorunlu özelliği göndermeniz gerekiyor. buda 5000 ürün için acayip külfet. bunu çözmeyi amaçladım dediğim gibi %95 oranında çözdüm.
eğer bu proje devam ederse yani para kazandırabilecek duruma gelirse . satıcılar arası dropshipping uygulaması yapacağım. yani A ürününü 1 satıcı satıyor sonra diyorki isteyen benim ürünümü satabilir yani çapraz satış. vs vs
@Emrek18; peki hocam. diyelim dropshippingde 3000 tane ürün olan bir xml alıp satıyorsunuz. yani yelpazeniz geniş ve bunlar toplam 50 kategoride bunlarıda elle eşitliyorsunuz diyelim. peki her ürün için yukarıda belirttiğim zorunlu özellik materyal vs nasıl yapıyorsunuz
mesela toka var kadın toka 10 tanesi plastik 10 tanesi ne bileyim tahta. bu özellikleri göndermeniz gerekiyor ürün onaydan geçmesi için.