Siz denetimli serbestlik diyorsunuz hocam adamin biri kardesimi bicaklamaya kalkti bicagi tuttum avuc icim boydan boya kesildi 50 dikis atildi damar kisa kaldigi icin bir parmak ice egik dava nezarete 5 dakika girdi cikti dava acildi ozamanin parasiyla 4200 tl para cezasi verdiler adama ve bunun 14 suc kaydi var bide hesap et 🤣 dava sonucunun goruntusunu atsam sasarsiniz adam 5 dakika nezaret harici birsey yapilmadi polis evine gidip bile almadi adam gelmezse bile hakim karsisinda tehdit ediyor birsey olmuyor ama sonrasinda ben geregini fazlasiyla yaptim kendi yasalarim ile ancak icim rahat etti olan bana oldu 6 ay elimden rapor is goremez raporu ameliyayi 2 ay sonrays yapma karari verdi doktor sonrasinda araya birini koydukda ertesi gun ameliyat edildi elim plastik cerrahide bu devirde adam öldurme yaralama ceza yok bir kadina laf at dunya ceza yersin veya bir sokak hayvanina dokun ceza yersin ama insanin degeri yok hocam en guzeli kendi yasalarini olusturmak o olay sonrasi elim iyilestikten sonra bicagi cekip vuran ve cevresinde herkes suan beni gorunce hemen yolunu degisiyor anladiklari dilden konusmak gerekiyormus