Bir konu senin için tartışmaya kapalıysa "forum" kavramıyla anılan bir platformda o konuyu paylaşmayacaksın zira forum dediğimiz şey lanticeden gelen ve Antik Roma'ya kadar dayanan günümüzde ise ufak evrimlere uğrayarak "insanların bir konuyu tartıştığı açık oturum veya toplantı" anlamına gelen hale bürünmüştür. Sonuç olarak forumlarda tartışmaya kapalı olan meselelerini kendine saklayacaksın paylaşmayacaksın.
istedigimi paylaşırım istedigimide kendime saklarım. eğer konu tartışmaya kapalıdır diyorsam öyledir ben yapılan yanlış yorumlara bir cevap sundum sadece . Tarihe geçen neyse veya şahıslar ne söylediyse onları size aktarmışım forum neydi neye büründü ne gibi anlamlara geliyor ben zaten biliyorum hocam unutmayın ki herşey tartısılmaz sen bişey dersin bende senin o dedigini o şekilde aktarmıssam o şekilde kalır. verdiginiz diger cevapların cevabı geldi hiçbirine cevapta vermemissiniz her iki yorumda da konuyu başka yerlere cekmissiniz. madem tartışmamız gerekiyor ozaman söylediklerime gülüp geçtim veya o bu şu böyle diyeceginize mantıklı argümanlar sunun bana. neyse iyi forumlar.