chapo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam ne anlatıyorsun Allah aşkına. erden timura karşı bi hamle alınacagını a.koç zaten kendisi söyledi başkanlı döneminde :dd ben diger mevzularla hatalarıyla yanlıslarıyla ilgilenmiyorum herkes kusurludur herkeste yanlışlar coktur. kim neye sebep olmus banane allah aşkına bizler farklı bi konuda tartışıyoruz sizlerle neden başka taraflara cekiliyor ? okumadım diyip yazdıklarıma harfiyen cevap vermissiniz kinaye hoştur güzeldir severiz şimdi hocam asıl meseleye gelelim "hurafe" kısmına. ben objektif bi yorum yaptım ne sizin ne herhangibi bi kulun bu konuda tartışmaya hakkı oldugunu düsünmüyorum benim icin tartışmaya kapalıdır. ben yoruma dayalı kendi düsüncelerimi yazmıyorum sizin başkanınızın ne acıklama yapmıssa ne demisse onları baz alarak yorum yapıyorum buyrun ne dediysem hepsini araştırın size bir iyilik yapayım "ali koç yastıgı başını koydugunda" diye googleda aratın. umarım objektif yaklaşırsınız iyi forumlar
Bir konu senin için tartışmaya kapalıysa "forum" kavramıyla anılan bir platformda o konuyu paylaşmayacaksın zira forum dediğimiz şey lanticeden gelen ve Antik Roma'ya kadar dayanan günümüzde ise ufak evrimlere uğrayarak "insanların bir konuyu tartıştığı açık oturum veya toplantı" anlamına gelen hale bürünmüştür. Sonuç olarak forumlarda tartışmaya kapalı olan meselelerini kendine saklayacaksın paylaşmayacaksın.