Prop firm için uygun olur bu strateji. Çünkü brokerlarda düzenli kazanç elde edenlerin hesapları anında kapanır. Kripto prop firm hakkında istişare edebiliriz. İşlemlerde neredeyse hiçbir kuralı olmayan büyük bir şirket var oradan işlem alırsanız slipaj ve speradden baya kar edebilirsiniz. Benimde sadece btc de test ettiğim bir strateji var yüzde 45 winratei var 1e2RR işlem başına şuan icin isterseniz stratejileri birbirimize anlatabiliriz.
hocam yorumunuz için teşekkürler. Aktif olarak 3 farklı prop firmada 2 tane API bir tane manuel (breakout,propr,e8markets) olarak işlemler yapmaktayım.3ünü de 15 gün önce aldım şu anda tek bir işlem kaldı pass olması için totalde 50şerden 150bin dolarlık hesabım mevcut. daha öncesinde 4 tane aktif hesabım mevcuttu(2x50k , 2x100k) payoutları düzenli olarak 6 aydır çekiyordum sonrası için sistemde değişikliğe gittiğimden ve iş yükümü azaltmak istediğimden hem copy trade hakkında fikirler öğrenmek istedim hem de kendime katkıyı maximize etmek istedim.
Bahsettiğiniz prop muhtemelen breakout. API desteği olmamasına rağmen güvenilir olduğu için mecburen manuel alıyorum.Önceki üyeye verdiğim cevaptaki ETH gördüğünüz işlemler breakouttan alınma.
+10 yıldır bu sistemleri geliştiren ve bunu meslek olarak icra eden biri olarak kaynak kodlarını ve stratejinin içerdiği hesaplamaları paylaşmayı düşünmüyorum. Tüm kaynak kodların ve sistemin işleyişinin bende kalacağı en güvenilir yapıyı bulmak için konuyu açtım. Sizin de şu an aktif olan %45 win rateli sisteminiz 1e2RR'da gayet iyi.Yeterli veri seti (xx Yıl ve walkforward testler, yıl bazında hep aynı ortalama karları varsa), Max Ardışık SL matematiksel gerçekleşme oranına yakınsak ise ve Propların farklı ürün gamlarındaki pass rate ve breach rate başarıları vs eğer ki sürdürülebilirse tebrik ediyorum verdiğiniz salt win rate ve RR mantığı ile gayet başarılı gözüküyor.
Ayrıca brokerlardaki düzenli kazancı olanları banlıyorlar dediğiniz durum nerden ne zaman yaşandı? ben X'te düzenli olarak CT,BIST,FX,Prop Trading hesapları ve topluluklarını aktif olarak takip etmekteyim bu zamana kadar böyle bir kullanıcı yorumu global borsalar için görmedim. m*xc gibi shill odaklı exchangeler harici globallerde RR sistemiyle veya x mantıkla işlem alanların hesapları kapanmasına şahit olmadım. Kanıtlı bir post veya yazı varsa paylaşabilirseniz memnun olurum.