Kenzoxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en sade şekilde cevap vereceğim size kaç tane şarkısı var bilmiyorum kaçı biliniyor çoğu biliniyor her yerde konser yapabildiklerine göre hayranlarıda çok fazla olduğuna göre global çapta konser verebildiklerine göre evet birşeyler başarmışlar sesleride gayet güzel isterse iç çamaşırı ile çıksın sahneye o senin bakış açın sen o kadını izlemeyemi gidiyorsun dinlemeyemi eğerki izlemeye gidiyorsan işte burada kendini sorgulaman gerekir peki şunu sormak istiyorum yıllardır gülşene hadiseye ses çıkarılmadı şimdi manifest denen grubamı ses ediliyor biraz haberlere bakarsan hadisenin sahnede neler yaptığı ortada onu geçtim nasıl dekolteler verep insan içine çıktığıda ortada manifest sahneye gayet düzgün bir şekilde çıkıyor gençler genç gibi giyiniyor bu çıplaklık değil bu modernlik bizim zamanımızda böyle değildi diyeceksiniz belkide çünkü sizin zamanınızda bu şartlar yoktu şunu anlayalım artık lütfen burası özgür bir ülke o grup seni tahrik ediyorsa o kısa kıyafetler ile senin kendini sorgulaman gerekir burada senin üzerinden örnek verdim ama herkesi genel olarak hedef alıyorum lütfen bakış Açınızı değiştirin
Neden modernlik denince bir yerleri açmak olarak algılıyorsunuz?
Modernlik deyince aklınıza sadece seksüel şeyler mi geliyor?
Bence sizin biraz kendinizi sorgulamanız gerekiyor.
Bir de neden ben tahrik olayım?
Çıplaklığa karşı olan tavır neden sürekli özgürlükle, modernite ve tahrik olmayla bağdaştırılıyor?
Eğer ben dinlemeye gidiyorsam zorlama ****** şovun sebebi nedir?
Hadise'ye de Gülşen'e de zamanında çok tepki yağdı.
Sanki onlar benimsenmişte manifeste garezi varmış gibi anlaşılıyor toplumun.