Adverio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar daha önce başıma hiç gelmemiş bir şey oldu normal şekilde projemi yaparken Opus 4.8 kullanıyordum Bombom adlı oyuna laravel ile web site yapıyordum frontend backend geliştiriyordum hatalar vardı browser açtı sonra claude komple çöktü hata falan vermeye başladı uygulaması açılmadı vs bende sildim yeniden kurdum kurarken bile hata verdi yönetici olarak falan açmamı istiyordu vs kurdum hesabıma girdim bir baktım yok bütün oturumlarım silinmiş dosyalar duruyor ama oturumlar yok web tarafına baktım yok uygulama da yok ben bunu nasıl düzelteceğim?
Evet, son zamanlarda masaüstü uygulamasında sorun var ne zaman sohbet içerisinde web de arama ya geçerse o zaman program çöküyor ve tekrar açılmıyor.
Silip tekrardan yüklerseniz de sohbet gidiyor.
Ben şunu yaptım mevcut çökmüş halinin sohbet yedeklerini klasör halinde aldım daha sonra yeniden kurulum yaptıktan sonra dosyaların yerlerini değiştirdim bu sayede eski sohbetler gelmişti.

Ama siz direkt sil yükle yaptığınız için sanırım o sohbetleri geri getiremeyeceksiniz.

Ne zaman sohbette web arama, browser modunu açarsa otomatik olarak program çöküyor.