ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"erden timura operasyon cekti " buradan sonrasını okumadım oturu erinmeden masal hurafe yazmışsın fena komiğime gitti Nef UpTown şirketini biz açıp paraları toplayıp sonra konutları teslim etmeyen Kazakistan halkını dolandıran ve iki ülke arasında diplomatik görüşmelere sebep olan biziz dimi müthiş operasyon çekmişiz biz olmasak 4-4'lük adammış hay allah
hocam ne anlatıyorsun Allah aşkına. erden timura karşı bi hamle alınacagını a.koç zaten kendisi söyledi başkanlı döneminde :dd ben diger mevzularla hatalarıyla yanlıslarıyla ilgilenmiyorum herkes kusurludur herkeste yanlışlar coktur. kim neye sebep olmus banane allah aşkına bizler farklı bi konuda tartışıyoruz sizlerle neden başka taraflara cekiliyor ? okumadım diyip yazdıklarıma harfiyen cevap vermissiniz kinaye hoştur güzeldir severiz şimdi hocam asıl meseleye gelelim "hurafe" kısmına. ben objektif bi yorum yaptım ne sizin ne herhangibi bi kulun bu konuda tartışmaya hakkı oldugunu düsünmüyorum benim icin tartışmaya kapalıdır. ben yoruma dayalı kendi düsüncelerimi yazmıyorum sizin başkanınızın ne acıklama yapmıssa ne demisse onları baz alarak yorum yapıyorum buyrun ne dediysem hepsini araştırın size bir iyilik yapayım "ali koç yastıgı başını koydugunda" diye googleda aratın. umarım objektif yaklaşırsınız iyi forumlar