Takımınızı sevin destek verin, fakat memleketimizde kimseyle polemiğe girmeyin.
Ben Galatasaray’lıyım takımımı seviyorum, oyuncuları seviyorum, teknik adamı yeri geliyor seviyorum, yönetimi sevmiyorum eleştiriyorum.
İmkanım el verdikçe gsstore’den hem kendime hem yeğenlerimr alışveriş yapıyorum. Sezonda en aşşağı 3/4 maçı tribünden izliyorum.
Galatasaray maçlarını izlemek keyif veriyor, gün içerisinde haberleri okumak keyif veriyor, atılan goller keyif veriyor, yediğimiz goller üzüntü sinir veriyor.
Futbolu seviyorum, iyi oyun oynanmasını seviyorum ve seyir zevki yüksek olan bütün maçları izlemeye çalışıyorum.
Memleketimizde insanların son hallerinden sonra kimseyle futbol konuşmuyorum, en fazla nasıl yendik, şu gol nasıldı bundan öteye tartışma yaratacak konu açmıyorum açıldın mı soruları cevapsız bırakıyorum.
Çünkü toplum olarak şu vaziyetteyiz; herkes haklı.
Fenerli şike yapmadık diyor (haklı)
cimbomlu siz şikecisiniz diyor (haklı)
beşiktaş en şerefli biziz diyor (haklı)
emekli devleti eleştriyor (haklı)
devlet vatandaşı umursamıyor (haklı)
Ben burda bu konuyu açma gereği duyuyorum (haklıyım)
birisi birazdan mesajı alıntılayıp beni eleştirecek (e oda haklı)
Toplumsal bir çürüme içindeyiz, herkes kendini haklı konumunda görüyor bu nedenle kimseyle ne futbol ne siyaset nede başka bir şeyde taştırım.
En ufak istanbulda yolda tartışma çıktığında kusura bakmayın beyefendi/hanımefendi diyor uzatmadan konuyu kapatıyorum çünkü memlekette herkes kendini haklı görüyor.
Extra olarak futbol başarılar ile kıyase edilmesi taraftarıyım, 4 sene üst üste şampiyon olmuş bir kulübe kötü ithamlarda bulunmak bence gereksiz. (haklı)
herkese iyi forumlar
bu adam haklı babanız bile olsa siyasettir bilmemnedir polemiğe girmeyin ben saldım valla