Forumda gördüğüm kadarıyla yapay zeka konusunda yapılan çok büyük bi yanlışa değinmek istiyorum. Arama motoru yapmaya çalışanlar, sunucu yönetim paneli yazanlar, sosyal medya platformu kurmaya kalkanlar... vs. (Bu konuları açan arkadaşlar kızmasın örnek olarak verdim😄)

Üzülerek söylüyorum ki %100 hiçbir projeniz tutmayacak. %1 bile ihtimal yok. Tükettiğiniz kotalar ve zamanla kalacaksınız.

Şuanda yz’nin en güzel zamanlarını yaşıyoruz yapılabileceklerin sonu yok. Elle tutulur kendi işinize yarayan programlar üretmeye çalışın. 1 sene sonra belkide yanlış işlerle uğraştığını söyleyecek kimse bile kalmayacak.

Bunu size yapay zeka sayesinde, bilgisayarda tekrarlayan tüm işlerimin %90’ı otomasyona bağlanmış biri olarak yazıyorum ve en yine en güzeli yapay zeka olmasaydı hayalini bile kuramayacağım, of pof demeden benim için 7-24 çalışıp içerik üretip bana para kazandıran program yaptırmış biri olarak söylüyorum. Bu programlar bana hergün saatler ve para kazandırıyor ve benden tek beklentileri sadece elektrik.

Okumaya üşenenler için ÖZET : Teker çoktan bulundu bunu hareket ettirecek şeylere odaklanın.