Merhaba,

Bu hafta içinde bana özel kurumsal e-posta adreslerine ihtiyacım olacak. Baştan belirteyim; domain satın alma, kurulum veya teknik işlemlerle uğraşmak istemiyorum.

Örnek olarak info@satismarket.com benzeri, boşta olan bir .com domain üzerinden oluşturulmuş kurumsal e-posta adresleri gerekiyor işletme adını bildidreceğim.

Bu e-posta adreslerini ağırlıklı olarak doğrulama işlemleri için kullanacağım. Gerekirse 1-2 hafta aktif kullanabilirim, gerekirse yalnızca doğrulama amacıyla kullanacağım.

Bu konuda hizmet verebilecek arkadaşlar, lütfen özel mesaj (PM) ile ulaşarak;
  • Mail başına ücretlerini,
  • Teslim süresini
belirtebilirlerse sevinirim.

Domaini en uygun fiyata nasıl temin ettiğiniz veya e-posta altyapısını nasıl oluşturduğunuz benim için önemli değil. Önemli olan, .com uzantılı kurumsal e-posta adreslerinin sorunsuz şekilde teslim edilmesi ve doğrulama işlemlerinde kullanılabilmesidir.

Not: E-posta adreslerini Google hesap doğrulama işlemlerinde kullanacağım. Web tasarım, hosting veya benzeri hizmetlere ihtiyacım yoktur. Sadece geçici veya kısa süreli kullanılabilecek kurumsal e-posta temin hizmeti arıyorum. Toplu almayacağım 1 adette olabilir 2-3 adette ne zaman ne kadar lazımsa o an o kadar hizmet alacağım.

İyi çalışmalar dilerim.