soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam bu işi yapmıyorum veya bu işi yapan kimseyi desteklemiyorum ama yorumunuzu saçma buluyorum.
Claude Code programı,resmi olarak APİ kullanarak işlemlerini yapıyor. Ama normal api ile claude code apisi farklıdır.
İlgili kişi eğer ki profosyonel veya ortalama bir yazılımcı ise bile,basit programlar ile birlikte istekleri dinleyebilir.
Ortalama bir claude 20x paketi çok geniş. 5x saatlik konuşmasında bile 10-15M token(sanırım,bazen değişebiliyor)
adam 20x claude paketi alsa ve 10m tokeni 500-600 tl'den satsa oldukça karlı. Çünkü ortalama 5 saatlik limit ile paketin 20/1 fiyatını karşıladı.
Ayrıca bu haftalık paketde sadece %3-%8 arasında yer kaplıyor.
Farkındaysanız 10m token sağlayan adamlar 24 saat geçerlilik veriyor ve bu sayede elindeki hesabı tekrardan farklı birisine api satarsa limitlere takılmadan para kazanmış oluyor.
Tabii,adam "Claude hesabımı kapatabilir" riskini alıyor ve parasını kazanıyor.

Her ihtimale karşı doğru söylüyorsunuz,arkada farklı modeller kullanıyor olabilirler ama bunu zaten daha önce claude veya gpt 5.6 kullandıysanız anlarsanız. Bu gpt bu claude gibi davranıyor manasında anlamak çok zor olmasa gerek.
Prompt ile sadece model adı verilebilir,model id öğretilebilir.
Zeka,onun eğitimi ve eğitim setindedir.
Saygılarımla.

Arkadaşın yanıldığı tek yer var Havuz olayı keşke o kadar dürüst olsalar %99.9 Açık kaynak çin modellerini kullanıyor Sadece makyaj yapıyor o kadar zaten bu sınırsız olayına artık İşi bilenler değil amatörler giriyor.

Havuz olayı ilk günler vardı ve denedim anında mail hesaplarım bantlandı