hzshadowbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. hayır barındırmıyorum
2. bu servisle alakalı bı problem degıl anladıgım kadarıyla youtube abone almıssın 20 30 tl arasında aldığın aboneden ne bekliyorsun? x youtube ve tıktokda silinmeler herzaman vardır
3. evet servis açıklamasında bu tür hizmetlerde genel olarak plartformdan kaynaklı silinmeler yaşanıyor telafi yoktur diye yazar
4. evet senin hatan aldığın hizmetin ne olduğunu bilmeden niye alıyorsun
Aldığım hizmetin ne olduğunu bilerek alıyorum da ortada bir hizmet göremedim. Servisde düşüşler olabilir de %100 düşüş olabilir mi . örneğin 1000 abone aldım ama şuan 0 abone . ben şimdi ne aldım hangi hizmeti aldım ?

baalcim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır hocam hizmeti almışsınız, sadece düşüş yaşanmış. Gönderim sağlanmasa tabii ki haklısınız ama gönderildikten sonra düştüğünde ve tamamının düşeceğini size belirttiklerinde ortada bir sorun kalmıyor. Kendi isteğinizle kabul edip satın almış oluyorsunuz.

Satıp satmamak kişiye kalmış bir şeydir, örneğin bir toptancıdan bir şey almak istediğiniz zaman farklı farklı bir çok markası yer alır tek marka bulunmaz. Kalitesine göre de fiyatı belirlenir. Gidip adama bu kalitesiz sen bunu neden satıyorsun diyemeyiz her malın bir alıcısı vardır. 😊
Her ürünün yada hizmetin tabikide kalitelisi var kalitesizi var ama ortada bir ürün var değilmi hocam.

Toptancıya gittiğimde kötü de olsa bir ürün alabiliyorum görüyorum ürünü yada hizmeti yani.

Burda bir hizmet alıyorum ama aldığım hizmeti göremedim ki. Hizmet 1000 abone gönderimi örn. Bakıyorz abone sayısı 0 nerde hizmet nerde adalet nerde uğur dündar