Selamlar, bu tarz yüksek düşüşlü hizmetlerde mevcuttur servis açıklamasında bu belirtildiyse sorun yok. Bu tarz hizmetler sakız fiyatına satılmaktadır zaten.
SMM panellerin mantığı tedarikçi şeklinde her servisi her türlü alternatifi barındırmaktır. O yüzden de servis çeşitliliği çok olur, az düşüşlü - orta düşüşlü vs. Servis açıklamasında belirtildiği sürece bir sorun yoktur.
Selamlar hocam sakız parası yada değil önemli olan bir hizmet ve bir ücret bana göre. ödemeyi yapıyorsun ama hizmeti alamıyorsun .
Ben müşteri olarak düşünürüm. servis ucuz uygun olabilir ama bir hizmet vermeli düşüşde olabilir eyvallah zaten ona göre sipariş veriyoruz. Ama düşüş %100 olur mu ? Velevki oldu diyeli açıklamada da yazıldı servisi neden barındırıyorsun.
2 taraftada bazı suçlar var sizin hatanız körü körüne Ucuz diye açıklamaya bakmadan sipariş geçmeniz site sahibide uyanıktır para kazanmak için eklemiştir eğer gerçekten önemli bir durum varsa servisin yanına açıklamayı oku tarzı bişey yazar açıklamaya yönlendirirsin site sahibininde yaptığı hata bu
Ben servis açıklmasını okudum hocam . bunu bilerek sipariş geçtim. düşüş olabilir hepside düşebilir diyor. Mesele burda şu ki %100 düşüş olabilecek bir servisi neden barındırıyorsun. Ben alamadım hizmetin ücretini neden ödüyorum