Hocam hayattaki mottonuz, "Bu adam yapıyorsa ben de yaparım olsun." eve gelen, sanayide gittiğm bir çok ustanın eksiğini arkasından ben düzeltiyorum ya da düzelttiriyorum, ortalama bir zekanız varsa bir kaç ayda eliniz iş tutar ancak tabii tecrübeyi ve el yatkınlığını da hafife almamak gerek.
1- şanzıman takozum koptu, değiştirdim, araba titremeye başladı, yan sanayii taktırdım, o zaman param yoktu, usta diyor ki şanzımanı indirmek lazım. Güzel kardeşim 1 hafta önce sana parça getirdin taktım, parça değişir değişmez titreme başladı, al şimdi orijinalini getirdim onu tak, nedne şanzımana göz dikiyorsun.
2. Eline yağ veriyorsun, 3.2LT alıyor bu araç diyorsun, bi bakıyorum 4LT doldurmuş tamamını, nolacak yakar atar fazlasını diyor, atar da fazlasını benim bir yerimden atar o yağı.
3. Bir işlem için radyatörün suyunun boşaltılması gerekti, işlem bitti. daha üst sokağa çıkmadan hararet kalktı, hemen döndüm geri, 1 damla su yok .
Bu adamların para kazandığı yerde az buçuk aklı olan adam aç kalmaz.
Bir tanıdığın 25 yaşlarında oğlu bir dükkan tuttu cadde üzeri, bir lift aldı, sadece yağ değişimi yaparak tutturdu gidiyor çocuk. musluk açabilen adam yağ da değiştirebilir o kadar basit bir işlem