Caviz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yıllardır kriptodayım ve kriptoda kazandığım günlük paranın yarısını buraya atıp burada da işlem açmak istiyorum. hiç bilmeyen birine ne önerirsiniz? yüksek kazançlarda gözüm yok günde tek işlem açıp kısa sürede belli bir yüzde de kar edip kasayı katlamak istiyorum.
Ben major enstrümanlarda işlem alıyorum. Xau eurusd nasdaq gibi. Bu sebeple kriptodaki fake hareketlerden kaynaklanan stop patlatmalar burda pek yaşanmıyor. Teknik ve temel analiz konusunda iyi olduğunuzu varsayıyorum. Ben öncelikle işlem alacağım paritenin haftalık haftalık ve günlük analizini yapıyorum. Daha sonra düşük zaman diliminde işlem kurguluyorum. Ortalama günlük 2-5 arası işlem çıkıyor ve stoplara sadık kalıyorum. Hırs ve açgözlülük yapmıyorum. Başkalarının analizlerini sadece ders çıkartmak için inceliyorum.

sağlam broker tercih edip kendi fikirlerinle işlem almalısın.

Yaklaşık 2 yıldır bu disiplinle hareket ediyorum işler yolunda giderse haftalık karımı çekiyorum. O hafta zarar ettiysem para eklemiyorum. Hiç sıfırlanmadım bu şekilde. Çektiğim paralar oldukça büyük ama kendimi kaybetmedim daha fazla para atayım daha dazla kazanayım diye. Çünkü o ayı zarar kapatmakta var bu işin doğasında.

ek olarak 1-2 bin dolar gibi rakamlar sıfırlanmaya mahkum maalesef teminat seviyesi güçlü olmak zorunda. Çok ufak paralarla girmeyi planlamayın öncesinde demo hesap açıp antreman yapın .