Herkese merhaba arkadaşlar. WhatsApp Business üzerinden üyelerime abonelik sürelerinin bittiğini bildiren mesajlar gönderiyorum. Ancak bu işlemi yapar yapmaz hesabım kapanıyor. Gözden geçirme talep ettiğimde hesap 6-6,5 saat içinde tekrar açılıyor.
Kesinlikle spam mesaj atmıyorum. Hesap süresi biten ve daha önce mesajlaşmış olduğum bir kullanıcıya sadece "merhaba" bile yazsam hesabım anında kapanıyor. Gelen mesajlara yanıt verebiliyorum, ancak kimseye yeni mesaj gönderemiyorum. Yaklaşık bir ay öncesine kadar her şey normaldi ve günlük 50 kişiye mesaj gönderebiliyordum mesela problem olmuyordu. Şu an ise tek bir kişiye "merhaba" dahi yazsam hesabım kısıtlanıyor. Az önce 2-3 hafta önce mesajlaştığım birine merhaba dedim hesap kısıtlandı.
Meta üzerinden numarayı kontrol ettiğimde hesap kalitesi yüksek görünüyor ve herhangi bir sorun görünmüyor. Buna rağmen bir kişiye mesaj attığımda hesabım kapanıyor ve yeniden gözden geçirme talep etmek zorunda kalıyorum her defasında.
WhatsApp veya Meta ile doğrudan iletişime geçmek imkansız. Bu saçma durum ve sürekli kısıtlamalar karşısında ne yapmamı önerirsiniz? Konu hakkında bilgisi veya çözümü olan var mı, hangi adımları izlemem gerekiyor acaba çok absürt bir durum malesef.