Kiro'yu ilk aylarında farklı gmail ile çok kullandım. İlk zamanlarda prompt ve yönlendirme mantığını bilmediğimiçin kafayı yerdim ve kendisinin de agent yapısı çok da oturaklı değil idi.
Şimdi oldukça güzel seviyeye geldiği gibi, Farklı alternatifli llm eklemeye de başladı. Eskiden üyelere 500+50 token vererek güzel birşeyler yapabiliyorduk ama 50 token ile limitlendirdi.

IDE olarak bir Cursor olamasa da Antigravity yanına yaklaşamıyor. Kod oluşturma hızlı düşük. Cache yapısı çok küçük. Chat'i çok sık yeni sekmeye atabiliyor ve bu chat değişim anında bugün için bile doğru aktarım yapamadığı çok oluyor. Diğer IDE'ler gibi chat'i sonsuz şekilde uzamasını sağlamak mümkün ise ben araştırmadım.

Satışını yapan tanıdığım var ama maalesef Amazon ülkemizdekileri çok kısa aralıkla banlama riski çok fazla.
Fiyat olarak uygun hesap bulursanız kullanmanızda fayda var. Ama hiçbir zaman bir Cursor ve "oh my opencode" seviyesinde olmuyor. En büyük avantajı, token miktarı için alternatif llm leri farklı limitler ile sunması.

Yani uygun fiyatlı tedarikçi olursa, haberimiz olsun