O kadar haklısnız ki. Bir konunun alnından öpülecekse bu konu olurdu diye düşünüyorum.
Cehalet öyle bir duruma geldi ki, örgütlü cehalet halini aldı. Cehalet zaten tehlikeli bir olgu hele ki bu devlet içinde veya siyasete nüfuz etmişse devlet denen olguya bile zarar. Biz ülkece cehaleti aştık. Sokakta siyasette ticarette her yerde örgütlenen cahil ama egolu korkunç bir kitle var.
İnanın muhatap olmaya değmez. Ordiryanüs yüzyılın vizyoneri Aysun Kayacıyı linç etmişti bu halk, çok hakkını yemişiz çok.
Tek çözüm var, eğitim öğretim zorunluluğu değil “okuma” zorunluluğu olmalı. Bir nesli kaybettik ülkede fakat yeni nesili öyle bir yetiştirmeliyiz ki kitaplara para yetişmemeli.
daha yazacak çok şey var ama korkuda var tabi

Bir ahraz ile sohbetim ve sinirim sonrası gördüm konuyu içimi dökmüş oldum. 😊
Hayırlı cumalar.
Çok uzun zamandır gerek sosyal medya gerek çevremdeki kişilerden olsun gözlemlediğim net bir şey var. Cahil ve kendini geliştirmemiş hayatında 1 2 kitap okumamış Bakü nerede siye sorsan cevap veremeyecek insanlar geröekten kaliteli insanlarla tartışırken cahilsin, sen bilmiyorsun, sen anlamazsın gibi şeyler söylüyor. Ne kadar saçma bi durum bu. Sadece bizde vardır bu muhtemelen.... yaşım gereği bilmiyorum önceden de böylemiydi ama bu durum geröekten can sıkıyor normal insanları geçtim prof. Ünvanı almış kişilerin yorumlarına bi bakıyorum orada bile sen ne anlarsın tarzı yorumlar var

bunun çözümü nedir? Uzun uzun anlatsan anlamıyor hakaret etsen anlamıyor bilmediğini de anlatamıyorsun... e pekş yeniden soruyorum. Çözüm ne ?